Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wera1517 no to niezla traume musialas przejsc wtedy Nie dziwie sie,ze nawet tu zamykasz drzwi Ja zamykam drzwi przezornie bo jakis czas temu wlascicielowi od ktorego wynajmujemy mieszkanie ukradli z samochodu,ktory parkuje pod wlasnymi wejsciowymi drzwiami radio i kilka innych rzeczy wlacznie z kasa,ktora mial w schowku Rano zapukal do Nas i spytal czy nie wiemy kto go okradl Normalnie rozwalil Nas tym pytaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
wera opowieśc ja z horroru normalnie chyba zaczne zamykąć dzrzwi lady dosia to nieżłe wyobraziłam sobie tą ucieczke psa i kota niezle sie uśmiałam dziewczyny ja kupuje pampersy 3 w coop ups za 136 płace 89 koron z kartą coopa ale powoli musze przechodzić na 4
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
wera1517 ale historiaaa-masakra
My z mezem oboje w domkach jednorodzinnych sie wychowywalismy i jak to w domku-trzeba bylo drzwi zamykac
Ale odkad jestesmy tutaj to nie zamykamy-chociaz moze powinnismy bo coraz wiecej polakow w norge i slyszy sie to i tamto-nietety
Aga31 one jakos inaczej wygladaja albo sie nazywaja od tych co byly do tej pory? te nowe libero..jak je rozroznic jakbym chciala sprobowac? zobacze w sieci tez ale jak mozesz to napisz czy widzisz roznice na opakowaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh doszlam tylko do tego ze te ciensze libero zaczynaja sie po prostu od 3 chyba ... a ja 3 z libero nie uzywalam jeszcze i dlatego dupa nic niewiem ze sa ciensze hihi- soreczka za zamieszanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny własnie przed chwilką znalazłam 2 ząbka u Oskiego w takim tępie to jeszcze troszke i pełne uzębienie bedziemy mieć hihihih
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Halas gratulacje dla Oskiego za zabeczki!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas - to bedzie druga sukienka????

Wera - to faktycznie historia rodem z horroru... atak serca murowany....
dobrze, ze sie nic nie stalo!

przyszla dzis paka z PL i przyjechały m. in. Sokole Oczka, takze bedziemy testowac. A w ogole to tu nie ma wielkiego wyboru zabawek ;( Nie widziałam mojej ulubionej Haby ani Liliputiens ;(
Jesli macie ochote to polecam Wam 2 sklepy, ah jakie maja cudnosci! www.fabrykawafelkow.pl i www.cudanakiju.pl
A i jeszcze bardzo fajny www.mamagama.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzięki dziewczyny lady dosia mysle ze pozostaniemy przy 1 sukience hehe chociaż nie powiem mogły by byc i 2 hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Gratulacje halas-rzeczywiscie macie tempo
Sklep mamagama.pl tez polecam-super rzeczy tam maja-tam mozemy kupic wszystko to co zobaczymy w dzien dobry tvn-bo oni tam maja taki cykl ze nieraz pokazuja dla dzieci jakies nowe i uzyteczne cudenka i wlasnie wystepuje ta pani z tego portalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok